Restylane på Shakti i Kungsbacka

 
 Restylane på Shakti i Kungsbacka  

 Restylane är säkert, effektivt och naturligt.

 

Certifierad enligt Estetiska Injektionsrådet

I samarbete med Estetiskt Hudläkarcentrum
 
Sommarerbjudande 15 % på behandling med fillers & skinboosters.
 

På Shakti i Kungsbacka finns Restylane fillers och skinboosters, injektionsbehandling som används för att förbättra rynkor, ansiktets kontur och hudens volym. Restylane Skincare är en unik och annorlunda hudvårdserie som finns i vår butik.

Restylane® är en injicerbar gel som finns i flera olika varianter vilka framhäver och förskönar utseendet genom att återskapa hudens volym, släta ut rynkor, framhäva läppar samt föryngra både utseendet och känslan i huden.

Restylane används tex för utfyllnad av rynkor, för korrigering av ansiktets konturer och former samt för att förbättra hudens fuktighetsnivå och struktur.

Produkter från Restylane fillers består av  Hyaluronsyra vilket består av sockerkedjor och vatten, liknande finns naturligt i kroppens hud och leder.  Restylane är så kallade dermal fillers och finns i flera varianter för att passa olika typer av behandlingar. De finns utan, eller med  lokalbedövning, som ger en mer behaglig behandling. Restylane Skincare innehåller samma patenterade NASHA partiklar av hyaluronsyra som injektionspreparaten.

Restylane utvecklades i Sverige 1996 och har i hela världen använts till snart 12 miljoner injektioner. Produkten är bevisat säker, effektiv och är av hög kvalitet. 

Behandlingen kan ibland behöva göras i flera steg för bästa resultat och för att undvika överfyllnad. Eftersom Restylane bryts ner långsamt och naturligt av kroppen så behöver behandlingen göras om inom ett år. Studier visar att resultatet kan hålla upp till 18 månader efter en ombehandling.

Restylane och Restylane Perlane finns med eller utan lokalbedövning och används oftast till Naso-Labialvecket, linjerna mellan näsa och mungipor, till Glabella, "argrynkan" mellan ögonbrynen och till sura mungipor.

Restylane Vital och Vital Light är tunnare geler och finns även de med lokalbedövning. De är så kallade skinboosters vilka används för att återskapa mjukhet och fyllighet i huden, kan liknas vid en fuktkräm från insidan. Behandlingarna görs oftast i en serie om tre för bästa resultat, vilket jämnar ut mindre rynkor och ger en djupgående fuktighet, elasticitet och lyster i ansikter. Vital och Vital light används med fördel på viktiga områden såsom händer, hals och dekolletage.

På Shakti i Kungsbacka utförs Restylane injektioner av legitimerad sjuksköterska, utbildad och certifierad av Galderma och Estetiska Injektionsrådet.

Läs mer om Restylane>>

 
   

Priser >>

 
Före & efter>>