Restylane Volymbehandling

   
Volymbehandling med Restylane hjälper dig att förädla och förstärka din individuella skönhet!

Visste du att…
Man på ett enkelt och naturligt sätt med hjälp av Restylane kan återfå sitt ungdomliga utseende och förstärka sina ansiktskonturer genom att tillföra volym?

Restylane består av en unik gel i form av hyaluronsyra som finns naturligt i kroppen. Restylane fyller ut rynkor, läppar och återskapar volym tex på kindben, runt ögonen och i mellanansiktet. Med 15 års forskning och mer än 15 miljoner behandlingar världen över är Restylane en väldokumenterad, säker och effektiv produkt.

Volymbehandling med Restylane hjälper dig att förädla och förstärka
din individuella skönhet!

   

Restylane fillers - det säkra valet för naturliga resultat

   

Restylane fillers är baserad på samma patenterade NASHA teknologi som övriga Restylane produkter.

Gelen injiceras under huden och med dess unika förmåga att binda vatten och lyfta så skapar den volym och struktur. Restylane fillers ger ett direkt resultat utan att vara permanent.

I en nordamerikansk studie på 1325 patienter valde 92 % av de patienter som blev behandlade med Restylane fillers att rekommendera behandlingen till släkt och vänner samt att fortsätta gå till sin behandlare.

   

För ansiktskonturering och volym

   
Med hjälp av Restylane fillers kan ansiktet återfå förlorad volym på ett diskret och effektivt sätt. Genom att tillföra volym kan både kindben och haka markeras och ge ansiktet tydligare definition.    

För diskret volym, definition och återfuktning av läppar

   
Fylliga och vackra läppar har i århundraden alltid varit förknippat med skönhet. Läppar är kanske den delen av vårt ansikte som först uppmärksammas. Restylane Lip Volume är speciellt framtagen för att ge läpparna diskret volym, tydligare definition på ett naturligt sätt.    

Restylane produkter för volymbehandling

   
På Shakti i Kungsbacka används Restylane, Restylane Perlane och Restylane Lip Volume för att ge ansiktet ökad volym, kontur och definition. Produkterna innehåller lidocaine för en mer behaglig behandling.    
 
 Restylane, säkert och naturligt
 Före & Efter>>