Restylane Skincare finns på Shakti i Kungsbacka

Restylane skincare
Återfuktande hudvård för dig som vill ha mer.

Restylane Skincare är en återfuktande hudvårdserie för dig som vill ha mer. Hemligheten bakom vacker hud är en bra fuktbalans i kombination med ett friskt och skyddande yttre hudlager. Dessa två egenskaper kombineras i Restylane Skincare`s innovativa serie för en god och välgörande hudvård.

Restylane Skincare är skonsam mot hudens naturliga struktur och uppbyggnad och ger skydd, återfuktning och näring åt huden. Huden får fin lyster och små linjer jämnas ut vilket gör att Restylane skincare är ett bra komplement till Restylanes ursprungliga behandlingar vilka ger volym, definition och återfuktning från insidan.

Samtliga beståndsdelar i Restylane skincares produkter har skapats för att aktivt föryngra och ge näring åt huden på ett naturligt sätt. Basen i Restylane skincare är noggrannt sammansatt för att maximera hudens förmåga att absorbera fukt och aktiva ingredienser. Enkelhet gällande aktiva ingredienser värdesätts, därför har Restylane valt att använda maximal dos av ett fåtal aktiva ingredienser perfekt anpassad för att ge din hud vad den behöver utan att skapa irritation. Främmande ämnen såsom emulgeringsmedel, konserveringsmedel, silikoner, färgämnen och mineraloljor undviks i största möjliga mån. Doften i produkterna är lätt, fräsch och behaglig samt naturligtvis fri från allergener.

Restylane Skincare består av nio olika hudvårdsprodukter; Facial Cleanser, Day cream, Day Cream spf 15, Whitening Daycream, Night Cream, Night Serum, Hand Cream och Recover Cream.

Produkterna känns svala, återfuktande och har en behaglig och fräsch doft. 


Läs mer om sommarens erbjudande>>

 

 

Varför Restylane skincare ger en bättre effekt
Restylane skincare är baserad på NASHA™ gel, samma unika patenterade teknologi som används i alla behandlingar med Restylane. Denna gel består av små partiklar av hyaluronsyra som liknar kroppens egen hyaluronsyra*. Dessa små kristallformade partiklar reflekterar ljus och ger huden lyster. Kristallerna är mikroskopiska och binder vatten på ett sätt som naturligt håller hudens fuktbalans på rätt nivå, jämnar ut små fina linjer och gör huden slät.

Dessa egenskaper är unika för Restylane och särskiljer Restylane skincares produkter från andra hudvårdsprodukter.

* Hyaluronsyra är en vattenbindande substans som bidrar till att göra huden mjuk och elastisk.

Samtliga beståndsdelar i Restylane skincares produkter har skapats för att aktivt föryngra och ge näring åt huden. Medan många andra hudvårdsprodukter bara fokuserar på de aktiva ingredienserna (som vitaminer och ceramider), har Restylane skincares cremer även en noggrant sammansatt bas som maximerar hudens förmåga att absorbera både fukt och de aktiva ingredienserna.

När det gäller just aktiva ingredienser (aktiver) värdesätter vi enkelhet och effektivitet framför kvantitet. Och det gör din hud också. Detta innebär att istället för att använda minimala doser av flera aktiver med motstridiga egenskaper, väljer vi de rätta aktiverna i precis rätt dos. Slutligen, för att stärka de naturliga egenskaperna som finns i Restylane skincares produkter undviker vi i största möjliga utsträckning ämnen som är främmande för huden, så som emulgeringsmedel, konserveringsmedel, silikoner, färgämnen och mineraloljor.

 

 

Restylane Skincare
Restylane Skincare produkter finner du på Shakti Kungsbacka. Välkommen in och prova!

 

 

 

 

  Restylane skincare i vår webshop, online

 

 

Restylane skincare produkter i vår webshop