Restylane Skinboosters i Kungsbacka

Restylane ® skinboosters

Restylane skinboosters är en unik behandling som återfuktar huden på djupet, förbättrar hudens kvalitet och ger en naturlig lyster.

Hyaluronsyra är ett naturligt förekommande ämne som finns i alla levande organismer och som har en unika förmåga att binda vatten. Restylane skinboosters består av en speciellt utformad hyaluronsyra som stannar länge i kroppen till skillnad mot för kroppen egen hyaluronsyra. Restylane skinboosters injiceras i mikro-doser under huden där det drar åt sig vatten och ger långvarig djup återfuktning.

Behandlingsprogram och områden som skall behandlas
Ett typiskt behandlingsprogram med Restylane skinboosters består av tre initiala behandlingarna med 2 till 4 veckors mellanrum. Efter en sådan 3-behandling är rekommendationen att man underhåller med en behandling vad 6 månad.

Läs mer om hur det fungerar>>

Vetenskapligt bevisande resultat av Restylane skinboosters har påvisats i ett flertal kliniska studier. Resultaten börjar visa redan efter den första behandlingen men det är främst efter den inledande 3-behandling-program, som man i studierna sett en signifikant förbättring av hudens elasticitet och hudens struktur.

Rekommenderade behandlingsområden
■Ansikte
■Läppar
■Dekolletaget och halsen
■Händer
■Acneärr

Medan många skönhetsprodukter och behandlingar tenderar att skämma bort huden på ytan, arbetar Restylane skinboosters med att förbättra hudens kvalitet inifrån.

Restylane skinboosters
På Shakti i Kungsbacka använder vi Restylane skinboosters som innefattar Retylane vital, Restylane vital light och Restylane lip refresh.

 

 

  

 Före & Efter>>

Läs mer på www.Restylane.se

 http://www.restylane.se