Restylane Lip

   

Oemotståndligt mjuka läppar - Irresistible softness.

   

Restylane lip finns på Shakti i Kungsbacka. Oavsett om du önskar önskad fyllighet eller genomgående mjukhet så kommer en läppbehandling med Restylane ge dig det resultat du eftersträvar.
Oemotståndligt mjuka läppar är inte något bara för de unga eller genetiskt lyckligt lottade. De är för alla.

Restylane läppbehandlingar - Nya och Innovativa.
De nya och innovativa läpprodukterna från Restylane är skräddarsydda för att ge dig den där ungdomligt lena känslan som kommer av verklig mjukhet och diskret volym. De har en föryngrande effekt på dina läppar och ger dig en naturligt lyster.

Naturally irresistible. Irresistibly soft.
Med Restylane läppbehandling kan du bygga diskret volym, öka mjukheten samt återställa den naturliga fuktbalansen i dina läppar; allt i en enkel och föryngrande behandling

Även mindre förändringar kan göra stor skillnad.
En läppbehandling kan vara bara en liten korrigering av en ledsen mungipa, tydligare amorbåge, en harmonisering av en oregelbunden överläpp eller en utfyllnad av dina läppar.

Restylane erbjuder ett naturligt sätt att skapa fylligare läppar på, så att du får den form och fyllighet du önskar.

De nya innovative läpprodukterna från Restylane är speciellt anpassade för att skapa en diskret men ändå märkbar förbättring och framför allt, ett naturligt resultat.

Oavsett om ditt fokus är att skapa volym eller att bara ge dina läppar en föryngring, är ett naturligt utseende alltid målet.

I motsats till de flesta Restylane produkter, som är flexibla och användbara till olika behandlingsområden, så är de nya läpprodukterna särskilt anpassade att matcha den känsliga läppvävnaden.

Restylane produkter för läppbehandling
De 2 nya Restylane läpprodukterna– Restylane Lip Volume och Restylane Lip Refresh – är utvecklade för läpparnas känsliga vävnad och för att motstå snabb nedbrytning.

Restylane Lip Volume
Den senaste produkten inom Restylane filler-kategorin.
Restylane Lip Volume är utvecklad för att ge diskret volym, föryngra så väl som för att ge tydligare läppkonturer.

Restylane Lip Refresh
Återskapar fuktbalansen och föryngrar läpparna. Denna nya produkt inom Restylane skinbooster produkt-kategorin är speciellt utvecklad för att läpparnas uppbyggnad och struktur. Restylane Lip Refresh ger ungdomligt återfuktade läppar, lyster, definition och struktur utan att ge någon direkt ökad volym.

På Shakti i Kungsbacka använder vi förutom Restylane Lip volume och Lip refresh även ibland Restylane och Restylane vital.

Även små förändringar kan göra en stor skillnad.

 
    

 

 

 

 Restylane lip - irresistible softness
 Restylane logo
Före & Efter>>