Produkter

Shaktis sortiment av noga utvalda produkter för hår och hudvård är avpassade för att främja hårets och hudens normala funktioner, reparera och återuppbygga för fin lyster och ett hälsosamt, vackert yttre.

På frisörsidan använder vi produkter från Joico, Revita och Structure.

På hudvårdsidan finns Nimue - Skin Technology, Maria Åkerberg, Restylane skincare.
För att skapa en härlig miljö, ljuvliga dofter och välgörande produkter för kropp och sinne, finner du även Kalahari spa.

Du finner även Holistic kost- och näringstillskott för hälsa, hår, hud och naglar.

Maria Åkerberg och Face Stockholm Makeup har vi för att förgylla och framhäva din naturliga skönhet.

 

Nimue - Skin technology

Nimue - Skin technology hudvårdsprodukter uppnår resultat som tidigare inte har varit möjliga inom hudvården. Nimue är medicinsk hudvård, behandlar effektivt tecken på skador i huden och skapar en välmående hud genom aktiv hudföryngring.

Traditionella hudvårdsprodukter orsakar ej förändringar eller läkning i huden, utan är begränsade till att försköna och dölja. Nimue kan användas på alla hudtyper och hudtillstånd och är världsberömt för sin hudföryngrings teknologi.

Nimue - Skin technology Ansiktsbehandlingar>>

Maria Åkerberg

Maria Åkerberg har 100% naturliga hudvårdsprodukter som mål.  Produkterna har ett helt ekologiskt innehåll som baseras på växternas inneboende kraft och värnar om hudens naturliga funktioner.

Vetskapen om mineraloljornas och de syntetiska ingrediensernas negativa inverkan på oss och vår miljö är grunden och drivkraften bakom Maria Åkerberg.

Maria Åkerberg Ansiktsbehandlingar>>

Kalahari

Kalahari Spa inspirerades av en extraordinär resa, vars ursprung påbörjades från de vidsträckta slätterna i Kalaharis öken. Grundaren och ägaren av Kalahari Spa, Carina Franck, växte upp på en farm mitt i Kalahari där eviga sanddyner och den öppna blå himlen formade hennes barndom. ”Från tidig ålder förstod jag att denna magiska plats och dess ödmjuka befolkning var något som alltid skulle vara en del av mig”.

Carina har det senaste årtiondet varit i frontlinjen vid den snabbt utvecklade skönhetsindustrin både lokalt och internationellt. Med sin passion för Afrika inspirerades Carina att utveckla en Spa-serie i absolut världsklass, en serie vars karaktär har lyckats fånga Kalahariöknen. ”Det var viktigt för min del att sammanfoga den kompletta Kalahariupplevelsen med dess råa miljöer, färgen från jorden och sällsynta dofter i denna framträdande produktserie”. ”Mitt fokus låg på att Kalahari-Spa-upplevelsen skulle erbjuda en intim resa genom öknens uråldriga hemligheter med dofter, ljud, beröring och vyer. Förväntningarna från dagens kunder har förändrats och vi har därför utformat en ultimat behandlingsupplevelse som tillfredsställer varje individs behov, genom att skräddarsy samtliga behandlingar”.

Varje produkt är fulländad i sin egen enkelhet där fokus alltid ligger på de naturliga ingredienserna från öknen. Hela teamet bakom Kalahari Spa strävar efter perfektion och varje produkt har skapats utifrån en harmoni med naturen genom att stärka öknens sanna värde med växterna från Kalahari.

Vi har plockat samtliga växter och mineraler med och tagit den största möjliga hänsyn till öknens känsliga ekosystem. Vi samarbetar enbart med högt ansedda organisationer och certifierade hållbara källor. All våra förpackningar är helt återvinningsbara och allt papper vi använder är återvunnet.

Depilar System

Depilar System är en vidarutveckling av Epilar Systemet och är  unikt genom att vara den första, effektiva produkten för permanent hårborttagning som utnyttjar specifik enzym-aktivitet. Depilar är effektivt på de flesta kunder och på alla hår- och hudtyper och fungerar på alla hår oberoende av färg!

Priser på en Depilar behandling>>

Ellipse I2PL+

Ellipse I2PL+ (plus) är andra generationens IPL med patenterad square-pulseteknologi och vattenfilter som gör din IPL behandling effektiv och tillförlitlig.  Ellipse är ledande inom IPL och har sitt säte i Danmark, maskinerna tillverkas i Schweiz.

Med Ellipse I2PL+ IPL-behandling får man toppresultat på hårborttagning och de bästa förutsättningarna för behandling av solskadad hud, kärl, pigment, acne, stora porer, skin rejuvenation/hudföryngring och rynkor. Behandlingarna ger ochså din hud en bättre struktur och fuktighetsnivå.

På Shakti i Kungsbacka utförs alla IPL behandlingar av legitimerad sjuksköterska.

Ellipse IPL-behandling>>

Restylane & Restylane Skincare

Restylane är en filler utvecklad i Sverige som är skapad för att släta ut rynkor, återge huden volym och ge dig fylligare läppar och mer markerade drag. Restylane injektionsbehandlingar kombineras med Restylane Skincare för ett förstärkt resultat, en fuktmättad hud med fin lyster. Hyaluronsyran är av ren, av icke- animaliskt ursrung, vilken gör den säker att använda, risken för överkänslighetsreaktioner är minimal. Restylane har en säker och dokumenterad effekt och ger ett naturligt resultat. Restylane innehåller hyaluronsyra som liknar kroppens egen, den bryts ner naturligt och försvinner efterhand under ca ett års tid. Du kan därför välja om du vill fortsätta med dina Restylane behandlingar eller inte, vilket ger dig full kontroll över ditt utseende.  En Restylane behandling är snabb och enkel,  håller upp till ett år och restultatet syns omedelbart. Du kan utan större besvär gå tillbaka till jobbet efter din Restylanebehandling. Restylane finns med eller utan bedövning. Små blåmärken, svulland och ömhet  förekommer efter behandlingen. Det kan hålla i sig i ett par dagar och små blåmärken efter sticket kan lätt sminkas över.

På Shakti i Kungsbacka utförs alla Restylane injektioner av legitimerad sjuksköterska.

Restylane Injektionsbehandling>>

Restylane Skincare

Varför Restylane skincare ger en bättre effekt

Restylane skincare är baserad på NASHA™ gel, samma unika patenterade teknologi som används i alla behandlingar med Restylane. Denna gel består av små partiklar av hyaluronsyra som liknar kroppens egen hyaluronsyra*. Dessa små kristallformade partiklar reflekterar ljus och ger huden lyster. Kristallerna är mikroskopiska och binder vatten på ett sätt som naturligt håller hudens fuktbalans på rätt nivå, jämnar ut små fina linjer och gör huden slät.

Dessa egenskaper är unika för Restylane och särskiljer Restylane skincares produkter från andra hudvårdsprodukter.

* Hyaluronsyra är en vattenbindande substans som bidrar till att göra huden mjuk och elastisk.
Alla beståndsdelar i Restylane skincares produkter har skapats för att aktivt föryngra och ge näring åt huden. Medan många andra hudvårdsprodukter bara fokuserar på de aktiva ingredienserna (som vitaminer och ceramider), har Restylane skincares cremer även en noggrant sammansatt bas som maximerar hudens förmåga att absorbera både fukt och de aktiva ingredienserna.

När det gäller just aktiva ingredienser (aktiver) värdesätter vi enkelhet och effektivitet framför kvantitet. Och det gör din hud också. Detta innebär att istället för att använda minimala doser av flera aktiver med motstridiga egenskaper, väljer vi de rätta aktiverna i precis rätt dos. Slutligen, för att stärka de naturliga egenskaperna som finns i Restylane skincares produkter undviker vi i största möjliga utsträckning ämnen som är främmande för huden, så som emulgeringsmedel, konserveringsmedel, silikoner, färgämnen och mineraloljor.


Restylane Skincare>>


           

 


Nimue - Skin Technology Hudvårdsprodukter

 

 

 

 

 

Maria Åkerberg Ekologiska Hudvårdsprodukter

Kalahari Spa produkter på Shakti i Kungsbacka 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Depilar ogo 

 

 

 

 

Ellipse I2PL+ permanent hårborttagning och hudföryngring

 

 

 

 

 

 

Restylane fillers, skin boosters och skin care