Liten ordlista

Nimue - Aktiva produkter, serum och masker

 

Bio Active Complex

 

Är en mild kombination av mjölk-, citrus- och glycolsyra samt eukalyptusextrakt. Ger en peelande effekt och stärker samt stimulerar hudens collagenproduktion vilket resulterar i en starkare, mer elastisk, strålande hud med hög fuktnivå. Får sitta kvar på huden i 3-15 minuter.

 

 

 

35 % Glycolic Peel  

Är en effektiv peeling med glykolsyra och eukalyptusextract som löser döda hudceller i hudens översta lager vilket resulterar i en hög fuktnivå, en mjukare, fastare hud, jämnare hudstruktur och hudton samt ger mindre porer. Ökar även effekten av efterföljande produkter.
Sitter på i 3 - 15 minuter.

 

     
Alpha Lipoic Activator (ALA)  

En kraftfull antioxidant som ger ett hälsosamt och föryngrat utseende genom att motverka det åldrande som orsakas av bl.a. sol, stress, luftföroreningar, överdriven träning och sjukdom.

 

     
Mask  

En avslutande mask som anpassas efter din huds behov. Finns i olika varianter; Purifying, Clarifying, Super hydrating och Rejuvenating. Kan användas en i taget eller i kombination utefter olika områden på hals och ansikte.

 

     
Alginate mask  

En vit peel-off mask med grönt te och marina extrakt. Masken ger mycket fukt och efterlämnar en mjuk och smidig känsla. Dess antiinflammatoriska egenskaper kyler, dämpar och lugnar. Passar alla hudtyper.

 

     
Collagen face film  

En mask för att motverka åldrandet i huden. Ger en intensiv, djupgående fuktighet, förbättrad spänst och är svalkande genom dess marina och botaniska ingredienser. Passar alla hudtyper.

 

     
Collagen eye film  

En mask som i behandling används tillsammans med Intensive eye serum för att bevara ett ungdomligt utseende. Ger en intensiv djup fuktighet, är kylande och uppstramande genom dess inslag av marina och botaniska extrakt. Motverkar svullnader, påsar och mörka ringar, minimerar fina linjer och rynkor, ger bättre spänst och smidighet samt motverkar negativ påverkan av miljön genom dess innehåll av antioxidanter.

 

     
Hyaluronsyra gel   En avslutande booster som reparerar och skyddar huden mot yttre, negativa påfrestningar. Ger en intensiv och djupgående fukt och en omedelbart utslätande effekt. Hyaluronsyrans fuktighet frigörs under lång tid och I flera nivåer i huden . Passar alla hudtyper.      

 

.