Läs mer om Restylane Skinboosters

Medan många skönhetsprodukter och behandlingar tenderar att skämma bort huden på ytan, arbetar Restylane skinboosters med att förbättra hudens kvalitet inifrån.

Djup återfuktning
Med tiden förändras hudens egenskaper - kollagen och elastiska fibrer försvinner och fördelningen och funktionen hos kroppens egen hyaluronsyra förändras. Hyaluronsyrans viktigaste funktion är att binda vatten och i takt med att den förändras så blir huden torrare, tunnare och mindre elastisk.
I motsats till hudcremer som man lägger på hudens yta så arbetar Restylane skinboosters inifrån och ut. Genom att injicera hyalyronsyra precis under hudytan återställer Restylane skinboosters fuktbalansen och förbättrar hudens struktur, fasthet, elasticitet samt ger lyster. Enkelt förklarat så får huden en boost av fukt och ny energi.
Restylane skinboosters kan användas, inte bara för att generellt förbättra hudens kvalitet i ansiktet, utan också för att förbättra utsatta och känsliga områden som hals, dekolletage, händer, knän så väl som partier med ärr/akneärr. Restylane skinboosters återskapar inte bara fukt och balans i huden, den ger också huden möjligheten att långsamt stärkas och bli fastare.

Restylane skinboosters produkter är Restylane vital, Restylane vital light och Restylane lip refresh.

* Hyaluronsyra är ett naturligt förekommande ämne som har en unik förmåga att binda vatten.

   

Restylane Vital - ett nytt alternativ för effektiv hudföryngring

   
Restylane Skinboosters    
 
Om du längtar efter naturlig lyster och djup återfuktning i huden – då är Restylane Vital lösningen!
Restylane Vital är ett nytt alternativ för effektiv hudföryngring. Produkten består av en unik Hyaluronsyra som förbättrar hudens elasticitet, struktur och spänst från insidan.

Restylane Vital återskapar mjukhet och fyllighet i huden, vilket jämnar ut mindre rynkor och ger lyster i ansiktet och viktiga områden som händer, hals och dekolletage.
Restylane är världens mest använda och väldokumenterade produkt baserad på Hyaluronsyra för estetiska behandlingar. Med mer än 15 miljoner behandlingar sedan 1996, är Restylane marknadsledande med nöjda kunder världen över!


Du kan inte resa bakåt i tiden. Men din hud kan.
Med tiden försämras hudens egenskaper, det är ofrånkomligt. Vår livsstil, våra vanor, våra gener, ja till och med vädret är faktorer som påverkar hudens tillstånd. En del påverkas mycket, andra inte, men för oss alla är förändringen uppenbar (eller kommer att vara det). Restylane skinboosters, som består av produkter inom Restylane Vital, erbjuder ett naturligt sätt att föryngra huden och låta dig se så ung ut som du känner dig.

Det kanske låter som trolleri, men vi kallar det vetenskap.

Med tiden förändras alltså hudens egenskaper - kollagen och elastiska fibrer försvinner och fördelningen och funktionen hos kroppens egen hyaluronsyra* förändras, så att din hud blir torrare, strävare och mindre elastisk.
I motsats till många skönhetsprodukter och behandlingar som pjoskar med huden på ytan för att behandla dessa symtom, återställer Restylane skinboosters huden inifrån. De skapar hud med lyster på ett naturligt sätt genom att mjukt och naturligt släta ut huden inifrån. Genom att med injektioner föra in hyaluronsyra precis under hudytan, återställer Restylane skinboosters vätskebalansen och förbättrar hudens struktur, fasthet och elasticitet och ger den ny energi.

Restylane skinboosters kan användas, inte bara för att generellt förbättra hudens egenskaper i ansiktet, utan också till att förbättra utsatta och känsliga områden som hals, dekolletage och händer, såväl som partier med akneärr. Restylane skinboosters kan också användas proaktivt, vilket gör dem till lämpliga skönhetsbehandlingar även för dem som ännu inte upplevt den åldrande hudens alla konsekvenser.

* Hyaluronsyra är ett vattenbindande ämne som förbättrar hudens vätskebalans och gör den mjuk och elastisk.


Det säkra valet för naturliga resultat.
Restylane skinboosters, som alla andra produkter med Restylane, är tillverkade med hyaluronsyra av icke-animaliskt ursprung. Denna patenterade teknik kallas NASHA och är en av världens mest effektiva och avancerade skönhetstekniker. Med 15 års forskning och 11 miljoner behandlingar utförda runt hela världen sedan 1996 är säkerheten och effekten hos produkterna med Restylane väldokumenterade. Och kanske framför allt – de ger resultat som du verkligen kan se och känna, men på ett naturligt sätt.

En behandling med Restylane skinbooster handlar mer om vård än korrigering och resultaten syns utan att det ändrar din ansiktsform. Kliniska studier visar att Restylane skinboosters signifikant ökar hudens elasticitet och förbättrar hudstrukturen. Tunnare, ömtålig hud blir också tjockare och fastare så att den bättre tål vardagens påfrestningar.

Restylane skinboosters är varken kirurgi eller onaturligt.
De är en naturlig skönhetsmetod som återskapar och upprätthåller din huds egenskaper och lyster. Därför är Restylane skinboosters ett naturligt val för behandlingar på Shakti i Kungsbacka.

   

  Restylane skinboosters

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Restylane Logo