Kalahari - Ancient Desert Secrets 

   Kalahari - Ancient Desert Secrets finns på Shakti i Kungsbacka

Kalahari  Spaprodukter för Body & Life Style har vi på Shakti. Kalahariöknen är full av oanade skatter i form av afrikanska växter och träd. De underbara dofterna kommer från fascinerande och rena botaniska oljor. Läkeörter, mineraler och växtfibrer från det Afrikanska landskapet används i dessa ljuvliga och unika produkter.

Ingredienserna är av högsta kvalitet, rena växtoljor från hållbara botaniska källor. Växterna skördas av Afrikas folk genom Phyto Trade. Produkterna är fria från Sulfater, MIT´s, färgmedel, lanolinderivat, parabener, isopopylenglykol, formaldehyd, mineraloljor eller produkter unvunna från djur. Kalahari - Ancient Desert Secrets är heller inte testade på djur.

Kalahari Spa – Är en unik kroppsserie inspirerad av Kalahari-öknens hemligheter. Ingredienserna är baserade på växtsafter, växtoljor, röd sand, näringsrik lera och rika mineralsalter.

Kalahari Spa – Serien som har fångat Kalahariöknens dofter och hemligheter.

Kalahari Spa – En djup kunskap om naturens, växternas och beröringens helande kraft har smält samman till en unik produktserie som även erbjuder kroppsbehandlingar.

Kalahari Spa – En välgörenhetsorganisation som stöder ursprungsbefolkningen, Khoi San folket i Namibia, Botswana och Sydafrika.

Kalahari Spa – En unik spa-upplevelse.

 

 

   
 Kalahari - Ancient Desert Secrets, Spa produkter, på Shakti i Kungsbacka