Tonåringar på Shakti i Kungsbacka

På Shakti i Kungsbacka har ungdomar 10-19 år tillgång till behandlingar med förmånliga priser.

Acne och pormaskar är ett stort problem för många tjejer och killar i tonåren. Acne förekommer i olika grader och former. Oren och inflammerad hud påverkar ibland självkänsla och välbefinnande negativt. Problemet kan ibland vara svårt att förstå för utomstående.
Hormoner, arv, sömnbrist, stress, försämrad kost och även intensivt idrottande samt skavande kläder påverkar ibland huden negativt. Problemet börjar ibland redan innan puberteten och avtar ofta i de sena tonåren.

Det är viktigt att tidigt skapa goda vanor. God hudvård tillsammans med en balanserad livsstil hjälper till att ge huden bästa möjliga förutsättningar för läkning och en frisk och välmående hud. Ibland kan behandlingen behöva kompletteras med läkemedel som hudläkare eller annan doktor skriver ut och vice versa.

Behandlingar och anpassade dagliga hudvårdsprodukter kan även förebygga framtida problem så som känslighet, ytliga blodkärl, ärr och oönskad pigmentering och andra problem.

Som bonus till en renare, klarare hud kan hudvård bidra till en förbättrad självkänsla och självbild, vilket kan hjälpa våra ungdomar i en redan krävande tillvaro. Att få behandling är även en viktig del i stresshantering.

Tonåringar behöver få känna sig vackra.
Välkommen till Shakti - inre och yttre skönhet.

  Nimue tonårsbehandlingarNimue Y:skin produkter för tonåringarMaria Åkerbergs tonårsbehandlingar   

Behandlingar för ungdomar

Maria Åkerberg eller Nimue - Skin Technology

 Tonår Ansikte

 

 

   

En behandling som anpassas efter tonåringens speciella och individuella behov med tex acne, pormaskar eller torr och känslig hud.

Inklusive rengöring, peeling, ånga, portömning och HF eller AHA samt avslutande mask.

Välj mellan Nimue eller Dermanord.

 

45 min
 
550kr

60 min
  650kr

   

Tonår Rygg

       

En djuprengörande ryggbehandling för pormaskar eller acne. Ånga, portömning och avslutande mask ger ett effektivt resultat.

AHA eller HF hjälper till att påskynda läkning i huden och masken anpassas efter behov och hudtyp.

 

45 min
 
550kr

60 min 650 kr

   

 Tips!

       

Läs även mer under Kemisk Peeling.

Nimue salicylsyra peel för problemhud och Dermaceutic Mask peel är exempel på behandlingar som passar den unga problemhuden.